Tomatine riisi-seenepada

See toit ei meeldinud mulle üldse. Liiga mitte midagi ütlev.

Idee siit.

kuuele (73 kcal/100 g)

2017-03-05 19.42.07.jpg

  • 1 spl oliiviõli
  • 270 g sibulat
  • 195 g varssellerit
  • 420 g soolaseeni
  • 375 g täisterariisi
  • 1,5 tl soola
  • pipart
  • 750 ml vett
  • 750 ml tomatimahla

Võta üks paksema põhjaga pott ning aja seal õli kuumaks. Vala kuuma õli sisse tükeldatud sibulad ning kuumuta paar minutit. Seejärel lisa tükeldatud varsseller ning natuke hiljem seenetükid. Siis lisa riis, sool ja pipar. Hauta paar minutit ning seejärel lisa nii palju vett, et riis oleks täiesti kaetud ja jääks veel parajalt ülegi. Lase madalal kuumusel riisil podiseda, kuni see on peaaegu pehme. Lisa tomatimahl, sega ja hauta, kuni riis on täiesti pehme (ma lisasin vee ja tomatimahla koos). Maitse ja lisa vajadusel natuke soola või sojakastet.

2017-03-05-19-46-06

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s