Vegan vahvlid vol2

Järjekordsed vegan vahvlid, mis pekki läksid. Tainas kippus raudade külge kinni jääma pluss ei maitsenud eriti hästi. Kõhtu aga täitsid vahvlid küll. Ps! Ma muidugi unustasin šokolaaditükid õigel ajal lisada. Need vahvlid, kuhu tükid sisse said, maitsesid päris hästi!

Idee siit.

kahele-kolmele (305 kcal/100 g)

2017-03-05 12.30.12.jpg

  • 1 suur banaan (150 g)
  • 3 datlit (30 g)
  • 1 spl veiniäädikat
  • 300 ml (taimset) piima
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 225 g peeneks jahvatatud kaerahelbeid (panin 100 g kaerahelbeid ja 125 g kaerakliisid)
  • 3 spl kakaopulbrit (18 g)
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl soodat
  • 0,5 tl soola
  • 2 spl šokolaaditükke

Pane banaan, datlid, veiniäädikas, piim ja vanillisuhkur köögikombaini ja töötle ühtlaseks tainaks. Teises kausis sega kokku jahvatatud kaerahelbed, kakao, küpsetuspulber, sooda ja sool. Vala vedel segu kuivainete sekka ja sega ühtlaseks. Lisa šokolaaditükid. Maitse ja vajadusel lisa meelepärast magusainet.

Kuumuta vahvlirauad ja küpseta kuldsed vahvlid. Serveeri meelepäraste lisanditega.

2017-03-05 11.59.24.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s