Pehmed vahvlid

Need vahvlid on väga maitsvad ja ilusad. Selles on ilmselt süüdi muljetavaldav rasvakogus :D Tekstuurilt olid need hoopis teistsugused kui enamik vahvleid, mida söönud olen. Nimelt olid vahvlid pehmed ja hästi õhukesed. Põhjus selles, et peamine koostisosa oli vahukoor :P Proovisin kiivi ja veriapelsiniga, aga kõige rohkem meeldisid granadilli ning banaani ja maapähklivõiga.

Idee siit.

ühele (644 kcal/100 g)

2017-03-12 10.52.11.jpg

  • 40 g võid
  • 1 muna
  • 15 g suhkrut
  • 40 g nisujahu
  • 100 ml vahukoort

Sulata või ja lase sel veidi jahtuda. Mikserda muna suhkru ja jahuga kokku. Lisa peene joana sulatatud või ja sega korralikult läbi. Vahusta eraldi nõus vahukoor õrnalt vahtu ja sega seejärel ettevaatlikult tainasse.

Küpseta vahvliraudadega kuldsed vahvlid. Serveeri soojalt meelepäraste lisanditega.

2017-03-11 12.06.05.jpg

 

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s