Kõrvitsapüreesupp juustuga

Pole kindel, mis on taldrikkõrvits, aga asendasin selle tavakõrvitsaga. Tuli jällegi üle ootuste hea supp.

Idee siit.

neljale (62 kcal/100 g)

2017-03-16 18.32.21.jpg

  • 5 g küüslauku
  • maitse järgi tšillit
  • 1 sibul (110 g)
  • 70 g varssellerit
  • 1 taldrikkõrvits (kasutasin 565 g tavalist kõrvitsat)
  • 4 kartulit (430 g)
  • 1 spl õli
  • 1 l puljongit
  • soola, pipart
  • 30 ml sojakastet
  • 100 g parmesani
  • 200 g 10-protsendilist hapukoort

Haki küüslauk ja tšilli peenelt. Tükelda sibul, varsseller, kõrvits ja kartul. Kuumuta poti põhjas õli ning prae selles sibul klaasjaks. Lisa küüslauk ja tšilli ning prae minut-paar. Lisa potti kõrvits ja prae veel 5 minutit. Nüüd lisa kartul, puljong ja sool/pipar. Keeda suppi kuni kõik koostisosad on pehmed ehk siis u 30 minutit. Püreesta supp saumikseriga ühtlaseks, lisa soja, riivitud juust ning hapukoor. Lase supil veel kord keema tõusta. Seejärel maitse, kas kõik maitsed on tasakaalus. Serveeri nt röstitud kõrvitsaseemnete ja hapukoorega.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s