Krõbedad seesami-küüslaugukartulid

Vahelduseks keedukartulile praadisin kartulid küüslaugu ja seesamiseemnetega koos läbi. Oli hea.

Idee siit.

kuuele (155 kcal/100 g)

2017-03-19 16.42.06.jpg

  • u 1,8 kg kartulit (keetmata)
  • 65 g oliiviõli
  • 2 tl soola
  • 2 tl pipart
  • 70 g seesamiseemneid
  • 45 g küüslauku

Koori kartulid ja keeda pehmeks. Kurna, lase natuke jahtuda ja lõika viiludeks. Aja suur pann kuumaks ja vala sinna õli. Lisa kartuliviilud, sool ja pipar. Prae mõned minutid, kuni kartulid on juba krõbedamad. Lisa seesamiseemned ja peeneks hakitud küüslauguküüned. Sega ja prae veel minut-paar. Ma tegin seda kõike kahes jaos. Soovi korral serveeri maitserohelisega.

2017-03-20 18.57.11.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s