Normandia kana

Alati kui kanakoibadest toitu valmistan, kirun end pärast korralikult. Kes neid pärast puhastada viitsib? Not me :D Maitse oli muidu okei, aga liiga keskpärane, et korrata. Peekon oli parim osa :P

Idee siit.

kuuele (260 kcal/100 g)

2017-03-19 11.18.36.jpg

  • 150 g Inglisepärast toorsuitsupeekonit
  • 4 kanakoiba (u 2,2 kg)
  • 1 sibul (160 g)
  • 1 dl kalvadost (panin selle asemel kuiva õunasiidrit)
  • 3 dl naturaalset kuiva õunasiidrit
  • 2 õuna, sektoriteks lõigatud (300 g)
  • kuivatatud punet
  • 2 dl vahukoort

Prae peekon pannil krõbedaks ja tõsta majapidamispaberile nõrguma.

Pruunista kanakoibi pannil peekonirasvas mõlemalt poolt umbes 5 minutit ja tõsta siis pannilt ära.

2017-03-19 10.00.11.jpg

Prae hakitud sibulat 5 minutit, kuni see on pehmenenud.

Lisa kalvados ja siider ning keeda kõrgel kuumusel, kuni kogus on poole võrra vähenenud.

Pane kõik komponendid ahjuvormi, tõsta see ahju ja küpseta 200 kraadi juures umbes 30 minutit, kuni kana on läbi küpsenud.

2017-03-19 10.13.53.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s