Kuivatatud puuviljadest trühvlid

Tahtsin algul teha metspähkli-granadillitrühvleid, aga need ei püsinud absoluutselt koos, vaid uppusid šokolaadi sisse ära. Et mitte pähkli-granadillisegu raisku lasta, tegin teised samas postituses olnud trühvlid ehk kuivatatud puuviljadest trühvlid. Muutsin sujuvalt retsepti ja seega oli päris ootamatu kui maitsvad trühvlid mul valmisid. Mõnusalt hapukad ja ülimarjased. Meenutasid marmelaadikomme. Täitsa tervislik ju!

Idee siit.

u 20 tk (322 kcal/100 g)

2017-03-21 21.18.04.jpg2017-03-21 21.18.40.jpg

  • 50 g kuivatatud jõhvikaid
  • 75 g kuivatatud ploome
  • 50 g (sügavkülmutatud) mustsõstraid
  • 50 g (röstitud) metspähkleid
  • 15 g mett (ma seda ei lisanud, kuna mu metspähklid olid magusa granadillipüreega kokku segatud)
  • katmiseks 75 g tumedat šokolaadi

Pane köögikombaini kuivatatud jõhvikad, ploomid, mustsõstrad, pähklid ja mesi ning jahvata mass ühtlaseks. Vormi käte vahel massist pallikesed ning kata need vesivannil sulatatud šokolaadiga.

Tõsta trühvlid küpsetuspaberiga kaetud taldrkikule, puista peale nt pistaatsiapähklipuru ja tõsta külmkappi tahenema.

 

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s