Gluteenivabad vegan krepid

Linaseemned said mul just eelneval päeval otsa, nii et tegin krepid chia-seemnetega. Nagu alati, tegin taina eelneval õhtul valmis, mis tähendab, et pidin hommikul rohkelt piima juurde lisama, sest tainas oli seistes paksuks muutunud. Ehk paras mässamine oli, aga kreppidega jäin rahule. Kuigi minu pannkooke vist kreppideks nimetada ei saa, sest need tulid jällegi liiga paksud :D Maitsesid minu meelest kõige paremini maasikamoosiga ja kõhtu täitsid ülihästi.

Idee siit.

kahele (215 kcal/100 g)

2017-04-01 12.28.58.jpg

  • 90 g kaerajahu
  • 28 g tapiokijahu
  • 28 g maisitärklist
  • 20 g chia-seemneid
  • 360 ml mandlipiima (mul kulus 460 ml)
  • 45 g agaavisiirupit

Mikserda kõik ained saumiksris ühtlaseks tainaks või sega niisama kausis kokku. Kuumuta mittenakkuv pann ja küpseta õhukesed pannkoogid. Ära keeramisega kiirusta, sest algul on pannkook päris õrn. Kui aeg õige, pole seda enam raske ümber keerata. Seistes muutub tainas paksemaks, nii et lisa vajadusel piima juurde.

2017-04-01 12.17.30.jpg2017-04-02 13.17.43.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s