Kolme šokolaadi toorjuustukook

Šokolaadiselt rikkalik juustukook, mis tuleb päris rammus. Paari peale asetatud vaarika asemel võib sellele täitsa marjakastme juurde teha. Või siis nautida niisama ja saada pikemaks ajaks magusaisust lahti :D

Idee siit.

393 kcal/100 g

2017-04-04 12.01.36.jpg

  • 145 g Digestive’i küpsiseid
  • 75 g võid
  • 800 g toasooja toorjuustu
  • 2 dl toasooja vahukoort
  • 135 g suhkrut
  • 4 toasooja muna
  • 100 g tumedat šokolaadi
  • 100 g piimašokolaadi
  • 100 g valget šokolaadi

Purusta küpsised köögikombainis ja sega sulatatud võiga. Võta 24 cm lahtikäiv koogivorm ja suru küpsise-või segu lusikaga koogivormi põhja. Pane külmkappi ootele.

Sega toorjuust läbi, lisa vahukoor ja suhkur ning ühekaupa lisades ja seejärel segades munad. Nüüd jaga tainas kolmeks võrdseks osaks. Sulata eraldi kausikestes šokolaadid ja lisa need kolmele kausile. Kalla tumeda šokolaadi kiht küpsisepõhjale, lisa ettevaatlikult piimašokolaadi kiht ja seejärel valge šokolaadi kiht.

Aseta ahju kuumakindel anum veega. Küpseta kooki 160-kraadises ahjus 1 tund, seejärel lülita ahi välja, pane ukse vahele pajakinnas ja küpseta kooki 1 tund edasi. Seejärel tõsta kook toatemperatuurile jahtuma ja 1-2 tunni pärast pane kook külmkappi tahenema. Kooki on parim lõigata kui see on 5-6 tundi külmkapis seisnud.

2017-04-04 11.58.35.jpg2017-04-04 12.01.04.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s