Mungoasupp kanaga

Ootamatult hea supp, mis meeldis nii mulle kui mehele. Serveerimisel tasub parmesani peale riivida, annab palju juurde!

Idee siit.

kuuele (51 kcal/100 g)

2017-04-06 18.28.10.jpg

  • 180 g munguba
  • 190 g porrulauku
  • 25 g küüslauku
  • 180 g porgandit
  • 1 spl oliiviõli
  • 2 l puljongit
  • 600 g kanafileed
  • 220 g tomatit
  • 15 g rohelist sibulat
  • 15 g peterselli
  • 20 g basiilikut
  • soola, pipart
  • 1 spl kalakastet

Leota mungube üleöö vees, muidu keevad need väga kaua.

ki porru ribadeks ja küüslauk peeneks. Koori porgandid ning lõika peenikesteks ribadeks. Kuumuta poti põhjas törts oliiviõli, lisa küüslauk ja porru. Keeruta mõni hetk ning lisa porgandiribad ja leotatud mungoad. Sega veidi ning vala peale lahja puljong. Keeda, kuni mungoad on hamba all kohe-kohe pehmed.

Lisa väikesed kanafileetükid, tükeldatud tomatid ning rohkelt värsket maitserohelist. Pane ka soola, pipart ja veidi kalakastet. Keeda, kuni esimesed mungoad poevad rohelistest keepidest välja. Serveerides lisa pisut riivitud parmesani.

2017-04-06 18.32.42-1.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s