Rohelised pannkoogid spinatiga

Algretseptis olid pannkoogid täiesti suhkruvabad, aga lisasin omalt poolt pool banaani. Magusust see eriti juurde ei andnud, nii et pannkoogid tulid pmts maitsetud. Pole päris minu maitse. Ainult magus banaan ja kiivi päästsid pisut. Värv oli muidugi väga kaunis. Mina sellest tainast suuri pannkook küpsetada ei saanud, aga väiksed ongi ägedamad.

Idee siit.

kahele (172 kcal/100 g)

2017-04-16 13.06.54.jpg

  • 45 g spinatit
  • 65 g tatrajahu
  • 45 g kaerajahu
  • pool banaani (60 g)
  • 2 spl jahvatatud linaseemneid (20 g)
  • näpuotsatäis soola
  • 360 ml piima (kasutasin mandlipiima)
  • 1 muna

Lisa kõik koostisosad blenderisse ja töötle ühtlaseks tainaks. Küpseta mittenakkuval pannil pannkoogid valmis. Serveeri meelepärasega.

2017-04-16 13.21.39-1.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s