Kõrvitsasupp sinihallitusjuustuga

See supp läheb kindlasti kategooriasse “Retseptid, mis üllatasid”. Koostisosade nimekiri on väga lühike ja midagi erilist seal ju pole. Pluss ma jälestan sinihallitusjuustu. Kuidagi aga tuli just neist vähestest komponentidest imeline supp, millele andis viimase lihvi peale lõigutud värske tomat!

Idee siit.

kuuele (71 kcal/100 g)

2017-04-20 17.40.06.jpg

  • 1,6 kg tükeldatud kõrvitsat
  • 400 ml vett
  • 80 g päikesekuivatatud tomateid
  • 25 g küüslauku
  • 300 g sinihallitusjuustu (panin 200 g sinihallitusjuustu ja 100 g fetat)

Vala kõrvits potti, lisa puljong ning kuumuta keemiseni. Maitsesta peenelt hakitud päikesekuivatatud tomati ja värske purustatud küüslauguga. Püreesta supp ning lisa 200 g peenelt hakitud sinihallitusjuustu (mina lisasin kõik 300 g juustu supi sisse). Sulata juust kõrvitsapüreesse, segades kuni supp on ühtlane. Soola ei ole vaja panna, kuna juust teeb supi piisavalt soolaseks.

Lõika ülejäänud juust tükkideks ning serveeri seda supi peale koos hakitud värskete ja/või päikesekuivatatud tomateid.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s