Pähklikreem šokolaadiga

Olen mitmeid eri pähklikreeme teinud, kuid see oli esimene ilma suhkruta. Vaatamata selle oli see maitsev, ekstra pähkline ja parajalt šokolaadine.

Idee siit.

150 g (615 kcal/100 g)

2017-04-21 16.32.57.jpg

  • 90 g röstitud metspähkleid
  • 25 g piimašokolaadi
  • 40 g tumedat šokolaadi
  • näpuotsatäis soola

Pane pähklid võimsasse köögikombaini ja töötle neid seni, kuni need muutuvad kreemiseks massiks. See võtab veidi aega. Sulata šokolaadid vesivannil ja lisa pähklimassile. Töötle ühtlaseks. Lisa sool, sega läbi ja vala klassi. Serveeri koogikattena, pannkoogil, lisa pudrule/smuutisse või maiusta niisama.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Pähklikreem šokolaadiga

  1. Pingback: Korvikesed kookose, pähklivõide ja mustikatega | Cook the day away!

  2. Pingback: Korvikesed kookose, pähklikreemi ja mustikatega | Cook the day away!

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s