Kolme šokolaadiga parfee

Ütlen ausalt. Me ei jaksanud nelja tundi oodata ja asusime parfeed juba varem sööma. Seetõttu oli see pehmem kui pidanuks, aga kuna ma jumaldan sulanud jäätist, siis oli see mu jaoks ideaalne. Parfee tuleb hääästi magus ja šokolaadine. Lihtsalt imeline maius! Ei tahagi poejäätist, kui kodus ise lihtsa vaevaga sama hea valmistada saab. Ainult, et nõusid kulus päris palju!

Idee siit.

u 450 g (350 kcal/100 g)

2017-04-22 16.09.20.jpg

  • 2 muna
  • 65 g suhkrut
  • 200 ml vahukoort
  • näpuotsatäis vanillisuhkrut
  • 30 g valget šokolaadi
  • 30 g piimašokolaadi
  • 30 g tumedat šokolaadi

Eralda munavalged munakollastest. Vahusta munavalged poole suhkruga tugevaks vahuks (nii et saad kausi pea kohal ümber pöörata). Seejärel vahusta vahukoor pehmeks vahuks. Viimaks vahusta munakollased ülejäänud suhkruga ja vanillisuhkruga kergeks ja õhuliseks vahuks. Sega munavalgevaht õrnalt munakollaste hulka. Seejärel lisa ka vahukoor. Nirista kiirelt sisse suurem osa kolmest šokolaadist, samal ajal spaatliga õrnalt alt üles segades. Vala jäätis karpi või serveerimiskausikestesse ja kaunista ülejäänud šokolaadiga. Külmuta vähemalt 4 h ja naudi!

2017-04-22 19.30.22.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s