Kana-nuudlisupp Mehhiko mõjutustega

Ootasin sellest supist palju enamat, kuid lõpptulemus maitseski lihtsalt nagu puljong, millele lisatud head asjad, mille maitse kahjuks särada ei saanud. Vbla pole ma lihtsalt enam eriti suur selgete suppide sõber ja mul on nende maitset raske hinnata.

Idee siit.

kuuele-seitsmele (66 kcal/100 g)

2017-04-26 18.17.56.jpg

  • 200 g meelepäraseid nuudleid (nt ramen-nuudlid, riisinuudlid vm)
  • 2 l puljongit
  • 615 g kanafileed, väikesteks tükkideks lõigatuna
  • 10 g varssellerit, tükeldatuna
  • 240 tomateid, tükeldatuna
  • 4 küpset avokaadot, tükeldatuna (430 g)
  • 300 g konserveeritud maisi
  • serveerimiseks hakitud värsket tšillit ja peterselli
  • sidrunimahla (25 ml)
  • soola ja pipart

Valmista nuudlid vastavalt pakendi juhistele. Näites ramen- ja riisinuudlite puhul piisab, kui need enne lihtsalt keeva veega üle valada ja enne serveerimist sõelal nõrutada.

Keeda valmis puljong. Tõsta kanafilee ja varsseller keeva puljongi sisse ja keeda mõni minut, kuni kanafilee on läbi küpsenud. Lisa supi sisse tükeldatud tomatid. Jaota nuudlid taldrikute vahel, kalla peale kuum puljong. Tõsta igasse taldrikusse tükeldatud avokaadot, maisi, värsket hakitud peterselli ja soovi korral ka hakitud värsket tšillit. Maitsesta sidrunimahla ja soola-piparaga ning serveeri kohe.

Mina segasin kõik supi komponendid juba potis kokku, et oleks lihtsam serveerida.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s