Spagetid tomati-koorekastme ja küüslaugukrevettidega

Selle retseptiga olen väga rahul. Toit valmib kiiresti ja maitseb suurepäraselt! Isegi ilma Parmesanita.

Idee siit.

kuuele (113 kcal/100 g)

2017-04-29 19.03.53.jpg

Tomati-koorekaste:

  • 130 g sibulat
  • 310 g tomatit
  • 1 spl oliiviõli
  • soola, pipart
  • 250 ml kuiva valget veini
  • 200 ml vahukoort

Küüslaugukrevetid:

  • 320 g kooritud keedetud krevette (nt Marine)
  • 25 g küüslauku
  • 1 spl võid
  • 1 tl kuivatatud ürte

Lisaks:

  • 500 g täisteraspagette

Sulata krevetid, nõruta korralikult. Haki sibul ja küüslauk, koori ja tükelda tomatid (kui soovid, võid tomatid ka koorida).

Pane suure potiga vesi keema, maitsesta soolaga. Lisa spagetid ja keeda al dente.

Samal ajal prae sibul oliiviõlis klaasjaks. Lisa tomatid, kuumuta paar minutit ja maitsesta soola-pipraga. Lisa vein, keeda mõned minutid, kuni alkohol on aurustunud. Lisa vahukoor ja kuumuta, kuni kaste on veidi paksenenud.

Samal ajal kuumuta teisel pannil või. Lisa küüslauk ja krevetid ning prae läbi. Maitsesta soola-pipraga, lisa ürdisegu ja lase paar minutit maitsestuda. Siis sega tomati-koorekastme hulka.

Kurna spagetid, sega kastme hulka. Serveerimisel puista peale riivitud Parmesani.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s