Gluteenivabad vahvlid tatrajahu ja banaaniga

Kasutasin üht varasema retsepti edasiarendust: riisijahu asendasin tatrajahuga ja mooniseemned kookosjahuga. Huvitaval kombel aga ei tulnud seekord vahvlid üldse välja. Need olid liiga pehmed/muredad ja raudade küljest oli neid tervelt võimatu kätte saada. Tainas maitses muidu ülihästi, tatra maitset ei jäänud tunda. Soovitaks sama taina järgi pigem pannkoogid teha.

Idee siit.

ühele (287 kcal/100 g)

2017-04-29 13.33.12.jpg

  • 2 banaani (240 g)
  • 2 muna
  • 40 g tatrajahu
  • 20 g kookosjahu
  • 20 g mett
  • 1 tl kaneeli

Püreesta banaanid kahvliga. Sega hulka ülejäänud koostisosad ja küpseta vahvlimasinaga kuldsed vahvlid. Serveeri soojalt meelepäraste lisanditega.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s