Matcha-kookosetrühvlid valges šokolaadis

Ostsin juba ammu omale purgitäie matcha‘t, kuid peale pudru pole seda kuskil kasutanud. Seal oli see minu meelest ebameeldivalt mõrkjas. Seega pole väga suure hurraaga hakanud sellest magustoite tegema. See siin on mu esimene katsetus. Arvan, et ilma matcha‘ta oleks trühvlid paremad. Õnneks see liiga palju esile ei tungi, sest valge šokolaadi magusus jääb peale. Siiski on matcha mu jaoks pigem ebameeldiv murune kõrvalemaitse kui mingi hea eriliseks tegev noot :(

Idee siit.

u 8 tk (627 kcal/100 g)

2017-04-30 17.21.00.jpg2017-04-30 17.21.47.jpg

  • 60 g kookoshelbeid
  • 30 g vedelat mett
  • 30 g kookosrasva
  • 0,3 tl matcha-pulbrit
  • 65 g valget šokolaadi

Sega omavahel kookoshelbed, mesi, sulanud kookosrasv ja matcha. Mätsi käte vahel väikesteks pallikesteks ja aseta 20 minutiks külma. Mina ei saanud mingeid palle vormida, sest mass ei hakanud üldse kokku. Pidin seega massi külma panema, kuni see oli küllalt tahkunud, et palle vormida.

Sulata vesivannil valge šokolaad ja kata kommid šokolaadiga. Hoia jälle 20 minutit külmas.

Kui šokolaad on tahkunud, siis kaunista matcha-roheliste triipudega. Selleks sega matcha hästi väikese tilga veega, kasta pintsel saadud segu sisse ja triibuta nii, kuidas soovid.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s