Vegan pannkoogid tatrajahu ja kookospiimaga

Järjekordne katastroofiline välismaa retsept. Tainas tuli nii paks, et oli tunne nagu sööks paljast jahu. Lisasin 100 ml mandlipiima juurde, kuid asi ei paranenud üldse. Jahu tuleks palju-palju vähem panna. Kahju, et nii läks, sest maitse oli pannkookidel hea ja tatrajahust asjad tulevad mu meelest alati mõnusalt krõbedad.

Idee siit.

kahele (260 kcal/100 g)

2017-04-30 12.47.22.jpg

  • 180 g tatrajahu
  • 270 ml lahjat kookospiima (lisasin ka 100 ml mandlipiima)
  • 15 g pruuni suhkrut
  • 15 g linaseemneid
  • 7 g küpsetuspulbrit
  • 7 g vanillisuhkrut
  • 20 g kookosõli

Pane kõik koostisosad köögikombaini ja töötle ühtlaseks. Küpseta pannkooke u 2 min madalal kuumusel. Keera ümber ja korda. Serveeri kohe.

Katteks soovitati maasikaid, kookosjogurtit, agaavisiirupit ja kookoslaaste.

2017-04-30 12.17.12.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s