Rabarberikastmes kana

See retsept kahjuks muljet ei avaldanud. Aga vähemalt sai sügavkülmas seisvast vanast rabarberist lahti! Mesi sai mul väga valel ajal otsa, nii et asendasin selle suhkrusiirupiga. Ja lisasin seda tunduvalt rohkem kui algretseptis, sest muidu oleks kaste liiga hapu olnud.

Idee siit.

kuuele (77 kcal/100 g)

2017-05-07 18.27.34.jpg

  • 170 g sibulat
  • 25 g küüslauku
  • 15 g värsket ingverit
  • 1 spl oliiviõli
  • 640 g kanafileed
  • 250 ml köögiviljapuljongit
  • 1 tl valget veiniäädikat
  • 40 g mett (panin 65 g suhkrusiirupit)
  • 500 g värsket rabarberit
  • 1 tl soola
  • pipart

Haki sibul, riivi küüslauk ja ingver. Kuumuta pann, lisa õli, hakitud sibul, küüslauk ja riivitud ingver, prae mõned minutid. Lisa tükeldatud kanafilee, sega. Prae veel mõned minutid, lisa puljong, veiniäädikas ja mesi. Kuumuta kuni segu uuesti keeb ning lisa tükeldatud rabarber koos soola ja pipraga. Hauta kastet keskmisel kuumusel umbes 10 minutit kuni rabarber on pehme aga hoiab veel vormi. Serveeri näiteks keedetud täisterariisiga.

2017-05-07 18.33.31.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s