Toorpuder maapähklivõiga

Teinekord valmistaks selle pudru mandlipiimast, sest lehmapiima maitse jäi natuke häirima. Muidu aga mõnus, mahlane ja täitev ports. Ajasin mee ja maapähklivõi kogused segamini, nii et mul tuli väga magus puder. Õigete kogustega oleks aga ilmselt veelgi parem olnud :P

Idee siit.

ühele (170 kcal/100 g)

2017-05-08 17.02.39.jpg

  • 45 g täisterakaerahelbeid
  • 110 ml piima
  • 75 g Kreeka jogurtit (kasutasin Alpro kookosjogurtit)
  • 35 g maapähklivõid (panin 15 g)
  • 20 g mett (panin 30 g)
  • 1/2 tl vanillisuhkrut
  • näpuotsatäis soola

Sega kõik koostisosad omavahel ja pane kausiga üleöö külmikusse. Hommikul serveeri meelepärasega.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s