Gluteenivabad tatrapannkoogid karamellikastmega

Lasin tainal üleöö külmikus seista ja pärast lisasin vist veidi liiga palju piima juurde, nii et pannkooke oli raske ümber pöörata. Eraldi süües ei vaimustanud ei datlikaste ega tatrapannkoogid, aga koos moodustasid need tõesti imelise koosluse! Tasub proovida.

Idee siit.

kahele (160 kcal/100 g)

2017-05-14 12.29.09.jpg

  • 120 g tatrajahu
  • 120 g banaani
  • 250 ml mandlipiima (panin 290 ml)
  • 10 g maapähklivõid
  • 30 g steviaga magusainet
  • 12 g kakaopulbrit
  • 1 tl soodat
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 2 tl veiniäädikat
  • 1 tl vanillisuhkrut

Mikserda kõik koostisosad ühtlaseks tainaks. Lisa vajadusel veel mandlipiima. Küpseta keskmisel kuumusel kuldsed pannkoogid.

2017-05-14 12.10.39-2.jpg

Datlikaste (169 kcal/100 g):

  • 115 g datleid
  • 40 ml vett
  • 20 g tahinit

Mikserda kõik ühtlaseks kastmeks ja serveeri pannkookidega.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s