Kohevad šokolaadipannkoogid

Neis pannkookides pole mitte midagi tervislikku, aga vahel võib endale selliseid asju ka lubada. Maitsevad šokolaadiselt, sest neis ongi ju päris šokolaad, mitte kakao (nagu tihti peale “šokolaadi”pannkookides). Toormoosiga sobisid imeliselt, paljalt süües olid veidi kuivad.

Idee siit.

ühele (312 kcal/100 g)

2017-05-20 12.14.30.jpg

  • 100 g erinevaid šokolaadikomme (mina Teekonna komme)
  • 1 muna
  • 10 g suhkur (kasutasin steviaga magusainet)
  • 100 g maitsestamata jogurtit
  • 75 g nisujahu
  • 3 g soodat
  • 1 spl kookosõli
  • sool

Pane kommid potti ja kuumuta madalal tulel kuni kommid on sulanud, võta tulelt.

Eralda munakollane munavalgest. Sega munakollane suhkruga, lisa juurde jogurt, jahu ja sooda, sega ühtlaseks massiks. Lisa tainale juurde õli ja sulanud šokolaadikommide segu ja sega ühtlaseks. Viimasena vahusta munavalge vähese soolaga tugevaks vahuks ja lisa kergelt alt ülesse segades tainasse.

Küpseta mittenakkuval pannil keskmisel kuumusel väikesed kohevad pannkoogid. Ole küpsetamisel ettevaatlik, sest šokolaadi pannkoogid kipuvad kergesti kõrbema minema.

2017-05-20 12.30.31.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s