Lihtne kanakarri

Tikka pasta ja Garam Masala’ga valmib kiirelt maitseküllane karri. Minu jaoks ehk tsipa liiga happeline, oleks tahtnud seda magusa maitsega tasakaalustada. Aga üldiselt jäin selle roaga ikka väga rahule. Esimest korda õnnestus ise sparglist maitsev toit valmistada!

Idee siit.

kuuele-seitsmele (75 kcal/100 g)

20170604_191645.jpg

  • 2 tomatit (370 g)
  • 2 paprikat (345 g)
  • 2 peotäit sparglivarsi (300 g)
  • 2 kanafileed (540 g)
  • 25 g küüslauku
  • maitse järgi tšillit
  • 2 purki lahjat kookospiima (800 ml)
  • 2 spl oliiviõli
  • 8 spl Santa Maria Tikka Masala pastat (200 g)
  • 2 spl Garam Masala’t
  • soola, pipart

Haki tomat, paprika ja spargel meelepärasteks tükkideks. Tükelda kanafilee. Haki küüslauk ja tšilli.

Võta vokipann ja kuumuta selles oliiviõli. Kui õli on kuum, viska pannile küüslauk, tšilli, Tikka Masala pasta ja Garam Masala. Kuumuta minutike. Seejärel lisa kanafilee ja küpseta paar minutit. Lisa paprika, tomat ja spargel ning prae paar minutit. Sega aeg-ajalt. Maitsesta soola, pipraga ja sega. Vala hulka kookospiim. Sega ja maitse. Kui vürtsi on juurde vaja, lisa veel Tikka Masala pastat. Kuumuta keskmisel kuumusel kuni köögiviljad on parajalt pehmed ja serveeri keedetud riisiga.

20170604_190649

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s