Krepid Nutellaga

Lõpuks ometi ühed krepid, mis õnnestusid ilusti. Sain need küpsetada täpselt nii õhukesed kui vaja. Õli ka eriti ei kulunud, vaid ühe korra lasin kookosõlispreiga panni üle. Super! Tainasse suhkrut ei lähe, sest Nutella-kaste on nii magus! Täitsa patt oli üksi kodus olles nii luksuslikku hommikusööki süüa :D

Idee siit.

kahele

2017-06-17 11.15.46.jpg

Krepid (252 kcal/100 g):

  • 3 muna
  • 150 nisujahu
  • 375 ml piima
  • näpuotsaga soola
  • 35 g sulatatud võid

Katteks:

  • 130 g Nutellat
  • 50 ml piima
  • 100 g värskeid maasikaid
  • 1 küps banaan (120 g)

Klopi munad lahti, sega juurde jahu, piim ja näpuotsaga soola ning sega ühtlaseks. Viimasena lisa juurde veidi jahtunud sulavõi, sega läbi.

Kuumuta suur mittenakkuv pann, pritsi seda kergelt kookosõliga, lisa sobiv kogus tainast, aja see pannil laiali ja küpseta paar minutit keskmisel kuumusel, kuni pannkook on altpoolt kaunilt kuldne. Keera ringi ja küpseta ka teiselt poolt. Voldi pannkoogid neljaks või keera rulli ning tõsta taldrikutele.

Kastme tegemiseks sega Nutella ja piim ning vispelda õhulisemaks. Nirista saadud kreem pannkookidele ning serveeri maasikate ja banaanidega.

2017-06-17 11.09.52-12017-06-18 11.58.54

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s