Lihtne kanakarri kookospiimaga

Täitsa mõnus karri, milles asendasin bataadi kaalikaga. Viimane aga ei tahtnud kuidagi pehmeks saada ja jäigi lõpuks veidi liiga krõmps. Kuna hautasin pikalt, siis lisasin ka 2x rohkem puljongit. Maitsekombona mulle isegi meeldis, kuigi algul tundus veider kaalikat karrisse toppida :P

Idee siit.

kuuele (79 kcal/100 g)

2017-06-18 17.55.24.jpg

  • 1 spl oliiviõli
  • 95 g sibulat, hakituna
  • 15 g küüslauku, hakituna
  • 20 g ingverit, hakituna
  • 2 tl karripulbrit
  • 1 tl vürtsköömneid
  • maitse järgi tšillit
  • 650 g kanafileed, tükeldatuna
  • 400 g purk purustatud tomateid
  • u 4 dl puljongit
  • 460 g kaalikat, tükeldatuna
  • 400 g purk lahjat kookospiima
  • soola ja pipart

Kuumuta potis keskmisel kuumusel õli ning hauta õli sees sibul, küüslauk ja ingver mõne minuti jooksul läbi. Lisa potti vürtsid ja tšilli ning hauta ka need mõne minuti jooksul läbi, kuni need muutuvad aromaatseks. Lisa potti kanatükid ja kuumuta läbi. Kalla juurde purustatud tomatid, puljong, lisa tükeldatud kaalikas. Sega läbi, kata kaanega ja hauta vaiksel tulel u 40 minutit, kuni kana ja kaalikas on pehmed. Kalla juurde kookospiim, sega ja kuumuta läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerides puista peale hakitud värsket peterselli ning paku juurde täisterariisi.

2017-06-18 19.56.37

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s