“Valepirukad” Nutella ja maapähklivõiga

Oeh selle retsepti juures teeks palju ümber. Mul jäid tortiljad nats kauaks ahju ehk muutusid liiga kuivaks, nii et neid ei saanud enam voltida. Samuti hakkas banaan ahjus vedelikku välja ajama ja pool tortiljast vettis seega ebameeldivalt läbi. Mina jätaks selle ahjuosa üldse vahele :) Šokolaadikreemiks segasin Nutella piimaga, nii et tulemus oli suhteliselt vedel. Oleksin pidanud maapähklivõi enne peale määrima. Ehk kõik läks nihu :D.

Idee siit.

neljale (239 kcal/100 g)

2017-07-09 11.33.00.jpg

  • 4 tortiljat (kasutasin täistera omi)
  • 4 banaani (480 g)
  • 4 spl toorjuustukreemi šokolaadiga (kuna seda toodet enam Eestis ei müüda, siis segasin 50 g Nutellat 25 ml piimaga)
  • 4 spl maapähklivõid (60 g)

Jaota mõtteliselt tortilja pooleks ning viiluta banaan ühele poolele tortiljale. Toimi samamoodi ka teiste tortiljadega. Grilli tortiljasid ahjus kuni need hakkavad kergelt kuldpruuniks minema. Seejärel määri igale tortilja banaanidest vabaks jäänud poolele supilusikatäis (ära koonerda) toorjuustukreemi, seejärel määri selle peale supilusikatäis maapähklivõid.

Murra tortilja pooleks (tõsta maapähkli-šokolaadikreemiga määritud pool banaaniviilude peale). Poolita tortilja uuesti, et moodustuks tortiljaveerand. Raputa peale veidi tuhksuhkrut ja ongi valmis!

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s