Ahjus küpsetatud kartuli-kanavorm sidruni ja fetaga

Ma tegin sel nv-l ainult halbu toite :D Ehk ka õhtusöögiga ei jäänud rahule. Nimelt ei tahtnud see mul ahjus üldse valmis saada. Maitselt jäi sidruni tõttu liiga happeliseks.

Idee siit.

kuuele (110 kcal/100 g)

2017-07-09 19.55.23.jpg

  • 1 spl oliiviõli
  • 1560 g kartulit
  • soola ja pipart
  • 1 kg kana kintsuliha
  • 2 väikest sidrunit (50 ml)
  • 435 g tomateid
  • 400 g fetat
  • kuivatatud punet

Määri ahjuvorm kergelt õliga. Kuumuta ahi 200 kraadini.

Koori kartulid ja lõika köögimandoliiniga hästi õhukesteks viiludeks. Maitsesta kartuliviilud soola-pipraga, piserda vähese oliiviõliga ning laota ahjuvormi põhja. Aseta peale paraja suurusega kanalihatükid (lõika kintsufileed 2-3 tükiks), maitsesta needki soola-pipra ning sidrunimahlaga.

Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit.

Tükelda tomatid, murra fetajuust väiksemateks tükkideks. Laota mõlemad vormi ja maitsesta kuivatatud punega. Küpseta veel 10 min kuni 15 minutit, kuni kana ja kartulid on küpsed. Mul kulus pigem 35 minutit ja siis oli ka veel kartul kergelt krõmps.

2017-07-09 19.45.48

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s