Kaerahelbepuder kaneeli, banaani ja jogurtiga

See tundus üks väga kutsuv puder, aga miskipärast süües see mind ei vaimustanud. Ehk oli selles liiga palju banaani ja kaneeli ma ka pudrus väga ei fänna. Maitse oli muidu hea ja kindlasti tasub proovida, sest usun, et probleem on minus :D

Idee siit.

ühele (448 kcal/üks ports)

2017-07-09 10.41.55.jpg

  • 1 suur banaan (150 g)
  • 95 g maasikaid
  • 50 g täisterakaerahelbeid
  • 0,25 tl jahvatatud kaneeli + veel veidi serveerimiseks
  • 225 ml väherasvast piima (kasutasin mandlipiima)
  • 50 g rasvavaba jogurtit (kasutasin Alpro vanillijogurtit)

Koori banaanid, lõika viiludeks. Puhasta maasikad, lõika pooleks.

Sega potis kaerahelbed, kaneel, piim ja 90 g viilutatud banaanist. Kuumuta keemiseni, sega aeg-ajalt. Alanda kuumust ning hauta 4 min kuni 5 minutit, putru pidevalt segades.

Tõsta pott tulelt ning pane puder kaussi. Tõsta peale ülejäänud banaaniviilud, maasikad ning lusikatäis jogurtit. Puista peale veidi kaneeli ja serveeri.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s