Rabarberi-müslibatoonid

Kartsin, et need batoonid tulevad mu jaoks liiga hapud ja nii ka läks. Usun, et ilma rabarberita oleks need head olnud :D

Idee siit.

u 8 tk (332 kcal/100 g)

2017-07-09 12.20.19

  • 200 g täisterakaerahelbeid
  • 40 g vedelat mett
  • 50 g maapähklivõid
  • 2 muna
  • 150 g rabarberit
  • 2 spl mandlilaaste (20 g)

Sega kaerahelbed vedela mee ja veidi vesivannil kuumutatud (et vedel konsistents saada) maapähklivõiga. Klopi juurde munad ning suru kolmveerand segu küpsetuspaberiga kaetud u 11 cm x 32 cm quiche‘i-vormi põhja.

Haki rabarber ning vala põhjale. Sega ülejäänud kaerahelbesegu mandlilaastudega ning puista rabarberile. Suru märja käega segu tihedamaks ning küpseta 180 kraadi juures umbes 25 minutit, kuni kaerahelbed on pealt helekuldsed. Vajadusel kata fooliumiga. Lase täielikult jahtuda ning lõika kas kangideks või ruutudeks.

2017-07-09 12.25.032017-07-09 12.25.19

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s