Valge šokolaadiga martsipanitrühvlid

Trühvlid täpselt minu maitsele: palju valget šokolaadi ja martsipani ning natuke likööri ja kookost. Vaid tekstuuriga oli väike probleem: nimelt kippusid trühvlid külmikus seistes liiga laiaks vajuma. Ilmselt sai vedelaid koostisosi veidi liiga palju.

Idee siit.

u 12 tk (508 kcal/100 g)

2017-07-11 18.55.29.jpg

  • 75 g valget šokolaadi
  • 50 g mandlimartsipani
  • 20 ml vahukoort
  • 0,5 spl koorelikööri
  • u 15 g kookoshelbeid

Murra šokolaad tükkideks ning riivi martsipan. Kuumuta koort, martsipani ja šokolaadi vesivannis nõrgal tulel pidevalt segades, kuni mass on ühtlane. See võtab umbes 5 min kuni 10 minutit aega. Ma ei viitsinud nii jamada ja tegin ilma vesivannita. Läks väga kiirelt :D Võta kauss tulelt ja sega sisse liköör. Lase segul natuke jahtuda ning siis pane umbes pooleks tunniks sügavkülma. Vormi külmast segust käte vahel pallid ning veereta neid kookoshelvestes. Pane kommid trühvlivormidesse ning hoia kuni serveerimiseni jahedas.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s