Kreemjad herned krõbeda peekoniga

Olime emaga selle retsepti suhtes veidi skeptilised, kuid asjatult. Herned kõlbasid sedasi õhtusöögiks väga hästi ja üllatuslikult täitsid ka kõhtu!

Idee siit.

kahele (169 kcal/100 g)

2017-07-17 19.29.56.jpg

  • 2 muna
  • 1 spl äädikat
  • 300 g herneid (külmutatud)
  • soola, pipart
  • 4 suitsupeekoniviilu (kasutasin ameerikapärast toorsuitsupeekonit; 65 g)
  • 100 g küüslaugumaitselist toorjuustu

Esmalt valmista pošeeritud munad: aja vesi potis keema, lisa äädikas. Löö muna madalasse nõusse, keeruta lusikaga vette väike keeris ning vala muna vette.  Keeda 3 minutit ning aseta seejärel majapidamispaberile nõrguma. Valmista samamoodi ka teine muna.

Keeda herneid soolaga maitsestatud vees paar minutit, nõruta. Haki peekoniviilud väikesteks tükkideks ning kuumuta neid pannil kuni rasv on piisavalt välja sulanud, siis lisa pannile herned. Kuumuta hetke ning lisa toorjuust. Tõsta pann tulelt ning sega toorjuust hernestega, kuni see on sulanud. Serveeri kohe koos pošeeritud munaga. Raputa peale musta pipart.

2017-07-17 19.24.002017-07-17 19.29.34

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s