Paprikasupp

Hästi happeline supp, mida hea süüa mingi piimatootega. Meil oli kodus toorjuustu, aga kindlasti sobiks ka hapukoor. Leib ka kindlasti kõrvale!

Idee siit.

kolmele (47 kcal/100 g)

2017-07-18 18.22.08.jpg

  • 2 suurt paprikat (380 g)
  • 125 g sibulat
  • 15 g küüslauku
  • 1 spl oliivõli
  • 400 g purustatud tomati konservi
  • 200 ml köögiviljapuljongit
  • maitsetamiseks soola-pipart, suhkrut, punet, basiilikut (7 g)

Puhasta paprikad seemnetest. Tükelda paprikad ja sibulad, suurt vaeva korraliku peenekshakkimisega pole tarvis näha. Haki ka küüslauguküüned. Kuumuta sibularõngaid veidi poti põhjal õlis, lisa küüslauk, paprikatükid ja tomatikonservi sisu. Vala peale nii palju puljongit, et kõik oleks kaetud. Maitsesta. Keeda kuni paprikad on pehmed, siis eemalda tulelt ja püreesta saumikseriga.

Vajadusel lisa veel puljongit, et saavutada sobiv vedeluse aste.

2017-07-18 17.51.03

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s