Pancetta-pirukas

See pirukas oli üüüülimalt maitsev. Täidis oli kreemine ja maitseküllane ning maitses hästi ka küpsetamisjärgsetel päevadel.

Idee Oma Maitsest.

284 kcal/100 g

2017-07-25 10.29.28.jpg

  • 400 g lehttainast (panin 500 g)
  • peotäis lillkapsa- ja brokoliõisikuid (panin 60 g lillkapsast)
  • 150 g itaaliapärast toorsuitsupeekonit
  • 200 g tomateid
  • 2 muna
  • 200 g sulatatud juustu
  • soola ja pipart
  • 100 g parmesani
  • 1 tl kuivatatud punet

Rulli lehttainas jahusel laual lahti. Vooderda küpsetuspaberiga kaetud 30 cm x 24 cm vormi põhi ja ääred tainaga. Laota põhjale lillkapsa- ja brokoliõisikud, tükelda kaks-kolm pancetta-viilu ning laota vormi.

Tükelda tomatid ja laota pooled neist vormi. Vispelda munad toasooja sulatatud juustuga lahti, sega hulka sutsuke soola, pipart ja riivjuust. Kalla vormi.

Kortsuta pancetta-viilud ja tõsta pirukavormi, vajuta äärtesse tomatitükid. Jahvata peale pipart ning puista ka soovi korral kuivatatud punet.

Küpseta ahjus 200 kraadi juures u 20 minutit kuni pirukas on pealt kaunilt kuldpruun.

2017-07-25 10.26.532017-07-23 15.43.12

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s