Tomati-kikerhernekarri kookospiimaga

Väga lihtne ja kiirelt valmiv toit, mis millegagi ei üllatanud.

Idee siit.

viiele (83 kcal/100 g)

2017-08-06 18.11.21.jpg

  • 1 spl õli
  • 2 sibulat (150 g)
  • 1 tl soola
  • 2 tl karripulbrit
  • 1 tl jahvatatud vürtsköömneid
  • 2 loorberilehte
  • 2 x 400 g purki kikerherneid
  • 4 tomatit (480 g)
  • 400 g purk lahjat kookospiima
  • 1 spl sojakastet

Aja paksema põhjaga pott või sügavam pann kuumaks. Vala sinna õli ja lisa õhukesteks viiludeks lõigatud sibulad ja sool. Prae paar minutit. Lisa karripulber, jahvatatud vürtsköömned ja loorberilehed. Sega ja prae minutike. Seejärel lisa kurnatud kikerherned ja prae veel minut. Nüüd lisa hakitud tomatid ja lase paar minutit haududa. Lisa kookospiim ja lase vähemalt 5 minutit podiseda. Kõige lõpus lisa sojakaste ning sega. Serveeri nt shirataki nuudlite või riisiga.

2017-08-06 18.02.02

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s