Kõrvitsasupp kartuliga

Täiusliku tekstuuriga kõrvitsasupp, mis meeldis nii mulle kui mehele.

Idee siit.

kuuele (52 kcal/100 g)

2017-08-09 18.53.28.jpg

  • 145 g sibulat
  • 1250 g kõrvitsat
  • 845 g kartulit
  • 1 spl oliiviõli
  • 1500 ml puljongit
  • 200 ml vahukoort
  • pipart

Lõika mugulsibul, puhastatud kõrvits ja kartul kuubikuteks. Kuumuta sibul toiduõlis klaasjaks. Lisa kuum puljong, kõrvits ja kartul. Keeda seni, kuni kõrvits ja kartul on pehmed. Seejärel püreesta mikseriga. Kuumuta saadud segu keemiseni, lisa vahukoor ning maitsesta.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s