Kohevad kaerapannkoogid

Mmmm kaerajahust ja hapukoorest tehtud pannkoogid on kindlasti ühed mu lemmikutest. Siiski avastasin neid eri lisanditega proovides, et ülihead on need vaid (toor)moosiga, sest nt banaani ja pähklivõietega nautides jäävad need liiga kuivaks.

Idee siit.

kolmele (198 kcal/100 g)

2017-08-12 11.30.10

  • 415 g lahjat hapukoort
  • 3 muna
  • 45 g suhkrut
  • 0,5 tl vanillisuhkrut
  • 135 g kaerajahu
  • 35 g kaerakliisid
  • 1,5 tl küpsetuspulbrit
  • näpuotsatäis soola

Sega hapukoor, munakollased ning suhkrud omavahel. Teises kausis sega jahu ja kliid küpsetuspulbriga ning lisa hapukooresegule. Vahusta munavalged näpuotsatäie soolaga pehmeks vahuks ning sega õrnalt tainasse. Lase üks kümmekond minutit puhata ning küpseta keskmisel kuumusel mittenakkuval pannil lusikapannkoogid.

2017-08-12 11.37.22

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s