Hakkliha-oapada köögiviljadega

Chilli con carne tervislikum versioon, mis kahjuks väga ei vaimustanud, sest jäi veidi liiga kuivaks. Kuigi värvid olid imeilusad ja enam tervislikumat hakkliharooga on raske teha.

Idee siit.

kuuele (104 kcal/100 g)

2017-08-21 18.52.57.jpg

  • 70 g paprikat
  • 600 g suvikõrvitsat
  • 1 porru (panin 135 g sibulat)
  • 20 g küüslauku
  • maitse järgi tšillit
  • 1 spl õli
  • 500 g veisehakkliha (mul oli520 g)
  • soola ja pipart
  • 1,5 tl paprikapulbrit
  • 400 g purk konservitud purustatud tomateid
  • 400 g valgeid või punaseid konservube
  • 1 dl puljongit

Eeltööd: puhasta ja tükelda paprika ning suvikõrvits. Lõika porru pikuti pooleks, vajadusel loputa; lõika seejärel viiludeks (kasuta siin vaid porru valget ja helerohelist osa). Haki küüslauk ja tšilli.

Kuumuta suures potis õli. Lisa hakkliha ja prae, kuni hakkliha on kergelt pruunistunud. Lisa köögiviljad ja prae veel 5 minutit, sega aeg-ajalt.

Maitsesta segu soola, pipra ja paprikapulbriga. Lisa purustatud tomatid ja oad ning puljong. Kuumuta keemiseni, siis kata pann kaanega ja hauta 10 min kuni 15 minutit.

Serveeri keedetud riisiga.

2017-08-21 18.48.34

This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s