Kreemjas munavõi

Täitsin seekord singirullid hoopis munavõiga. Parim valik see siiski polnud, sest täidis hakkas natuke vett välja ajama ja mida õhtu edasi, seda raskem oli singirulle viisakalt süüa. Maitse oli muidugi hea, aga pigem serveeriks munavõid leival.

Idee siit.

2017-08-26 14.47.31.jpg

  • 4 suurt kõvaks keedetud muna
  • 100 g kodujuustu
  • 50 g toasooja võid
  • 50 g lahjat hapukoort
  • 1 tl sinepit
  • 1 väike hästi peeneks hakitud küüslauguküüs
  • soola, pipart
  • hakitud tilli ja murulauku

Aseta kooritud munad kaussi, töötle/vajuta kahvliga puruks, lisa kodujuust, või, hapukoor, sinep ja peenestatud küüslauk ning sega kahvliga koostisaineid purustades ühtlaseks kreemiks. Maitsesta soola ja pipraga. Viimasena lisa hakitud till ja/või murulauk ning sega õrnalt ühtlaseks. Tõsta munavõi serveerimiskaussi, kata toidukilega ja hoia kuni söömiseni külmkapis.

Sellest kogusest jagus 190-grammise paki singi täitmiseks.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s