Suitsujuustu-kanaliharullid

Kahtlasest allikast pärinev retsept, mille järgi valmisid üle ootuste head rullid, mis olid ühed mu külaliste lemmikutest. Kuna valmistamine on ülimalt lihtne, siis tasub proovida! Suvikõrvitsat võib julgelt rohkemgi lisada, et mahlasem amps saada.

Idee siit.

2017-08-26 15.08.40.jpg

  • pool suvikõrvitsat (160 g)
  • veidi õli
  • 2 lehte lavašši (180 g)
  • 150 g küüslaugumaitselist toorjuustu
  • 200 g suitsujuustu
  • 100 g päikesekuivatatud tomateid
  • 150 g suitsutatud kanaliha
  • soola, pipart

Viiluta suvikõrvits õhukeselt ja küpseta väikeses õlikoguses, kuni viilud omandavad kollase värvuse. Määri üks lavašipool toorjuustuga ja aseta sellele viilutatud suitsujuust, suvikõrvitsatükid ning peenikesed päikesekuivatatud tomatite ribad. Kõige peale aseta suitsukanatükid. Maitsesta soola ja pipraga ning rulli tihedalt kokku. Kuumuta ahi 200 °C kraadini. Lõika lavaširull pooleks, keera mõlemad pooled fooliumisse ja küpseta, kuni juust on sulanud (ma hoidsin ahjus 15 minutit, aga oleks ka kauem võinud). Küpsetatud rull lõika ühtlase paksusega viiludeks.

2017-08-26 14.59.592017-08-26 15.08.47.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s