Pisike marja-valge šokolaadi tort

Häääästi pehme ja magus koogike, millele tasub kindlasti hapud marjad peale laduda. Põhi oli minu meelest isegi liiga pehme, sest seda polnud mugav vormi küljest lahti saada. Isegi otse külmikust võetuna!

Idee siit.

2017-08-27 12.11.12

Põhi:

  • 150 g kuivatatud datleid
  • 60 g mandlijahu
  • 30 g mandleid
  • 30 g kookosõli

Täidis:

  • 200 g valget šokolaadi
  • 100 ml vahukoort
  • 125 g maitsestamata toorjuustu
  • 120 g marjapüree (pooleks mustikaid ja vaarikaid)

Pane datlid pooleks tunniks leigesse vette likku. Pigista datlitest liigne vesi välja. Purusta siis blenderis kreemjaks massiks, lisa mandlijahu, peeneks hakitud mandlid ja kookosõli. Suru saadud segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi (20 cm) põhja ja äärtele. Aseta vorm külmkappi.

Sulata vesivannil valge šokolaad. Vahusta omavahel koor ja toorjuust. Lisa marjapüree ja sulanud šokolaad ning sega kõik ühtlaseks massiks. Vala saadud segu põhjale.

Hoia torti üle öö külmas (või vähemalt 4 tundi). Kaunista meelepäraselt.

2017-08-27 11.40.302017-08-27 12.09.03

This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s