Värskekapsasupp sulatatud juustuga

Mulle üldiselt mitte-püreesupid väga ei meeldi, nii et oli tore üllatus kui väga seda suppi nautisin. Maitse on mahedapoolsem, aga sobib ideaalselt sügisesse.

Idee siit.

kuuele (39 kcal/100 g)

2017-09-05 18.15.13-1.jpg

  • 2 l puljongit
  • 700 g värsket kapsast
  • soola
  • 255 g porgandit
  • 135 g sibulat
  • 1 spl õli
  • 525 g kartulit
  • 185 g sulatatud juustu
  • pipart
  • 15 g hakitud värsket tilli ja 10 g peterselli

Kuumuta suures potis puljong keemiseni, lisa ribadeks lõigatud kapsas, maitsesta vähese soolaga ning keeda 10 minutit.

Lõika porgand ribadeks, haki sibul. Prae porgand ja sibul õlis klaasjaks (umbes 5 minutit).

Lisa tükeldatud kartulid ja praetud porgandi-sibulahautis kapsapotti. Keeda u 15 minutit, kuni aedviljad on pehmed. Lisa vähehaaval sulatatud juust, enam ära keeda.

Kui juust on supis sulanud, maitsesta vajadusel soola-pipraga ja serveeri. Peale puista maitserohelist.

2017-09-05 18.02.05.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s