Granadillidessert

Mõnus hapukasmagus kihiline magustoit, mis läheb väga libedalt alla.

Idee siit.

292 kcal/100 g

2017-09-16 10.43.26

  • 180 g kondenspiima (mul oli osa sellest keedetud kondenspiim)
  • 115 ml granadillipüreed
  • 45 g purustatud küpsiseid
  • 45 g tumedat šokolaadi
  • 90 ml vahukoort
  • 25 g pruuni suhkrut

Lisa kondenspiimale ⅔ granadillipüreed. Teises anumas sega purustatud küpsised hakitud šokolaadiga. Vahusta vahukoor suhkruga. Lao magustoit kihiti vormi. Alusta küpsise-šokolaadipuruga, kata ⅓ vahukoorega, vala peale kogu kondenspiima-granadillisegu, sellele ülejäänud küpsise-šokolaadipuru ning vahukoor. Kata ühtlaselt ülejäänud granadillipüreega. Pane umbes 30 minutiks külmkappi.

2017-09-16 10.44.01

This entry was posted in magus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s