Šokolaadivaht mustsõstraga

Vahustasin vahukoore liiga tugevaks, nii et tulemuseks polnud siidine, vaid väga tihke mousse :( Mehele see marja ja piimašokolaadi maitsekooslus üldse ei meeldinud, kuid minu meelest oli see mõnusalt värskendav.

Idee siit.

6 tk (279 kcal/100 g)

2017-09-16 10.15.20.jpg

  • 100 g piimašokolaadi
  • 50 g mustsõstrapüreed (ilma seemneteta)
  • 100 ml vahukoort

Sulata šokolaad vesivannil ja võta tulelt. Aja mustsõstrapüree keema ja vala šokolaadile, samal ajal spaatliga kausi keskelt segades. Jätka segamist, kuni tekib ühtlane mass. Vahusta vahukoor kergeks vahuks. Sega natuke vahukoort šokolaadisegusse ning seejärel ettevaatlikult ka ülejäänud vahukoor. Jaota vaht kaussidesse ja lase vähemalt 4 h külmikus seista. Kaunista vahetult enne serveerimist meelepäraselt.

2017-09-16 10.14.02

This entry was posted in magus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s