Lihtne tatramüsli

Ma ei mäletagi, millal viimati kaerahelvestest müslit tegin. Toortatramüsli on ikka palju mõnusam. Nii toredalt hamba all krõmpsuv! Siinsesse müslisse magusainet ei lähe, samas eriti tervislik see ka pole, sest sees on soolapähklid, sukaad ja ka veidi šokolaadi. Kuna tavapärast mett müslisse lisatud pole, siis ei tule see ka nii magus kui ma harjunud olen. Samas rosinad ja jõhvikad pluss sukaad ja šokolaad on ju magusad, nii et jäin ikkagi rahule selle retseptiga! Ilma ahjuta valmistuskäik on ka väga mugav! Pole varem nii kiirelt üht müslit valmis saanud :P Äkki kulus 10 minutit?

Idee siit.

u 450 g (432 kcal/100 g)

2017-09-21 18.01.08.jpg

  • 200 g toortatart
  • 15 g kookoshelbeid
  • 45 g soolapähkleid
  • 45 g päevalilleseemneid
  • 45 g rosinaid
  • 45 g kuivatatud jõhvikaid
  • 15 g sukaadi
  • 0,5 tl kaneeli
  • 50 g tumedat šokolaadi

Sega kokku retsepti 4 esimest komponenti ning rösti segu suurel kuival pannil mõned minutid, kuni see on kergelt pruunistunud. Seejärel lisa segades hakitud rosinad/jõhvikad, sukaad ning kaneel. Sulata šokolaad vesivannil ning lisa segades müslile. Lase jahtuda ning hoiusta müslit purgis.  

2017-09-21 17.56.07.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s