Gluteenivaba tatraroog

Kiiremat sorti õhtusöök, mis maitseb küll hästi, kuid minu jaoks jääb värvi väheks. Ilma salatita süües jääks ka pisut kuivaks. Aga tatar ei satu mu õhtusöögiks just eriti tihti, nii et vahelduseks oli väga meeldiv!

Idee siit.

kuuele (160 kcal/100 g)

2017-09-24 18.28.13.jpg

  • 375 g tatart
  • soola
  • 2 spl oliiviõli
  • 6 muna
  • 150 ml piima
  • 600 g kanafileed
  • väike kimbuke murulauku või rohelist sibulat (panin 30 g viimast)
  • 90 g riivitud juustu (kasutasin parmesani)
  • 150 g küüslaugumaitselist toorjuustu

Keeda tatar soolaga maitsestatud vees valmis, vajadusel nõruta. Valmista kanafilee meelepärasel kujul, ma keetsin. Kuumuta pannil või. Löö pannile munad, lisa piim ning vispelda need kiirelt segamini munapudruks, maitsesta soolaga. Seejärel lisa pannile lihatükid ja tatar ning sega kõik segamini. Lisa hakitud maitseroheline ja juust. Kõige viimasena sega juurde toorjuust.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s