Gluteenivabad šokolaadivahvlid

Nende vahvlite puhul on hästi oluline, et vahvlirauad oleks kuumad ja korralikult õlitatud, sest muidu jääb tainas nende külge kinni. Päris kaua mässasin nende valmistamisega ühesõnaga :P Maitse oli hea, kuid ei midagi uudset. Kindlasti peaks sööma moosi või muu sellisega, sest muidu jäävad kuivaks.

Idee siit.

kahele (420 kcal/100 g)

2017-10-07 13.25.52.jpg

  • 6 muna
  • 120 g mandlijahu
  • 120 g tumedat šokolaadi
  • 120 ml piima
  • näpuotsatäis soola

Sulata šokolaad vesivannil. Seejärel sega kõik koostisosad omavahel ja küpseta õlitatud vahvliraudade vahel kuldsed vahvlid.

2017-10-07 13.11.36

This entry was posted in magus and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s