Kanašnitsel seentega

Panin seeni tunduvalt rohkem kui algretseptis ja jätsin selleri välja. Siiski ei tulnud sellest toidust midagi head: liiga palju kuiva ja ilmetut liha. Millal ma õpin, et (kana)liharoad pole mulle? :D

Idee siit.

kuuele (117 kcal/100 g)

2017-10-08 12.55.22.jpg

  • 4 kanafileed (1090 g)
  • soola
  • 205 g sibulat
  • 2 spl oliiviõli
  • 500 g seeni (kasutasin soolaseeni)
  • 1 tl karrit
  • pipart
  • 2 muna
  • 100 g nisujahu
  • 100 g riivitud juustu

Vasarda kanafileed lihahaamriga kergelt üle. Võid vasardada ka läbi kile, siis saab tulemus parem! Raputa peale pisut soola. Samal ajal pane ahi 200 kraadi juurde soojenema.

Haki sibul ja prae kuumal pannil vähese toiduõliga läbi. Küpsemise lõpupoole lisa juurde hakitud seened. Maitsesta karri ja pipraga.

Klopi munad lahti, lisa pool teelusikatäit soola. Puista nisujahu taldrikule ja maitsesta see meelepäraste maitseainetega. Tõsta vasardatud kanafileed kõigepealt jahusse ja pööra, siis kasta munasse ning prae pannil ühekaupa kuldpruuniks. Pärast ahjus küpseb liha täiesti läbi.

Aseta praetud kanafileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tõsta peale seene-sibulasegu ning aja ühtlaselt laiali. Kata kanafileed juustuga. Pane ahju umbes 15 minutiks küpsema.

This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s