Krõbe tatra-granola

See müsli on juba rohkem minu maitsele. Kakao annab eriti mõnusa šokolaadimaitse ja toortatar krõmpsub meeldivalt hamba all. Ja oi kui mesiselt magus see on :)

Idee siit.

u 590 g (466 kcal/100 g)

2017-10-28 11.06.49.jpg

  • 200 g toortatratangu
  • 100 g täisterakaerahelbeid
  • 100 g röstitud ja kooritud sarapuupähkleid
  • 35 g naturaalset kakaopulbrit
  • näpuotsatäis soola
  • 120 g vedelat mett
  • 80 g kookosõli

Sega tatar kaerahelveste, jämedalt hakitud pähklite, kakao ja soolaga läbi. Teises kausis sega mesi sulatatud kookosõliga, vala vedelik kuivainete hulka ja sega ühtlaseks. Laota puru ühtlase kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 160 kraadi juures 15 minutit. Sega läbi ja küpseta veel 10 minutit. Isegi kui granola ei tundu olevat veel piisavalt pruunistunud ja aromaatne, siis ära kauem küpseta, sest muidu on oht see ära kõrvetada. Jahtudes muutub segu piisavalt krõbedaks.

2017-10-27 17.32.58

This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s