Rukkileivapannkoogid kommikastmega

Need pannkoogid pole mulle…ega mu mehele. Mees ütles, et söökski nagu tavalist leiba, mis ma sellest üldse ära pudistasin. Kaste on liiga rammus ja magus. Oeh…no kohe üldse ei läinud peale. Ja kui tore, et nii suur ports tuli, et ma neid kolm päeva järjest sööma pidin.

Raamatust “Pannkoogisahver”.

kolmele-neljale (160 kcal/100 g)

2017-11-04 16.56.34.jpg

  • 300 g leiba (kasutasin Rehe leiba)
  • 4 dl õunamahla
  • 2 muna
  • 90 g mett
  • 1 tl kaneeli
  • 80 g kamajahu
  • ühe apelsini riivitud koor

Kommikaste:

  • 8 kommi (nt Miisu batoonikesi)
  • 2 dl vahukoort

Pudenda leib peeneks ja pane kaussi, lisa segades juurde õunamahl. Lase segul vähemalt 10 minutit seista ja püreesta seejärel kiirelt. Lisa ülejäänud ained ja sega lusikaga ühtlaseks massiks. Küpseta pannkoogid õliga piserdatud pannil nõrgal kuumusel mõlemalt poolt valmis. Serveeri koos kastmega!

Kastmeks haki kommid väiksemateks tükkideks. Kuumuta koor keemiseni, tõsta pliidilt, lisa kommid ja lase neil mõned minutid sulada. Seejärel kuumuta vähesel kuumusel seni (ise lusikaga segades), kuni segu on ühtlane.

2017-11-04 16.42.582017-11-04 16.56.53

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s